Agavészirup - az alternatív édesítőszer!
- Újítani szeretne? Próbálja ki az új Sunny Bio Agávészirupot!
- Másképpen szeretne édesíteni? Kóstolja meg a Sunny Bio agávészirupot amely bio és 100%-ban természetes!
- Mi is valójában a Sunny Bio agávészirup?
- Egy 100%-ban természetes és biológiai cukor
- Az agávészirup egy kaktusz nedve (az agávéé), amely Mexikóban honos.
- Már az azték törzsek is használták számos kiváló tulajdonsága miatt az ételeik ízesítésére és sebgyógyításra.
- Az agávészirup egy 100%-ban természetes cukor, amely megfelel a Biológiai Gazdálkodás által támasztott követelményeknek.
- Egy harmonikus cukor
- Az agávészirup fruktózt tartalmaz, ez a cukor természetesen megtalálható a gyümölcsökben.
- A fruktózt az emberi szervezet lassabban bontja le, ezáltal elkerülhető, a vércukorszint hirtelen megemelkedése. Ez magyarázza az agávészirup alacsony glikémiás indexét.
- Az agávészirup rendkívüli édesítőhatással bír. Egyazon édesség eléréséhez agávészirupból kisebb mennyiségre van szükség, mint cukorból.
- Ezáltal a termékkel és a kalóriákkal is spórolhat!
- Az agávészirup tehát egy ideális anyag a hagyományos fehér cukor helyettesítésére
- Ízek
- Az agávészirup íze semleges és édes (egy leheletnyit karamellízű), nagyon lágy, ami kivívja az egyöntetű elismerést kicsi és nagy ínyencek körében.
- Folyékony állaga tökéletesen illik minden recepthez, joghurtokhoz, gyümölcsökhöz és forró italokhoz, anélkül, hogy azok ízét természetellenessé tenné.
- Praktikusság
- Munkahelyi kávészünetekben, egy egészséges reggelinél vagy ha csak az ujjunkról szeretnénk egy kis nyalást a 250 grammos és az 500 grammos adagolós kiszerelésű Sunny Bio praktikus, gazdaságos és ötletes megoldás.
- Tekintse meg Lune de Miel minőségi mézkülönlegességeinket a Termékek menüpont alatt, illletve az alábbi elérhetőségen: http://www.siclari.hu/termekek/elelmiszerek/lune-de-miel
- Üdvözlettel: A Siclari Kft. csapata